Guldkornene

🌟Gratis levering på alle ordre over 199 kr

Om Guldkornene

Om os 

Guldkornene giver dig mulighed for, at købe håndplukket brugt baby og børnetøj på nettet. På nuværende tidspunkt sælger vi i mange forskellige størrelser, alt efter hvad vi kan finde. Vi sælger bredt da vi gerne vil give så mange familier muligheden for, at finde det man lige står og mangler. Derfor har i også muligheden for, at sammensætte og udvælge en masse unikke varer til billige online priser. Vi tænker hele tiden i nye baner og på hvordan vi kan udvikle os, derfor har vi nu også tøj pakker og håndlavet personlige lys på bestilling her på shoppen. 

Betaling

Vi har valgt den nemmeste og billigste betalingsmulighed mobile pay, da vi har erfaret at det skal være nemt og lige til at betale for vores varer. Det eneste du som køber skal huske er at skrive dit ordre nummer i kommentarfeltet, så vi kan se du har betalt. Du behøver altså ikke, at opgive betalingsoplysninger hos os. Vi sender nemlig først varerne når pengene er modtaget, og bestiller du inden kl 12 så bliver varerne sendt af sted samme dag. 

Tøjvask og husdyr 

Når vi køber tøj ind, så gør vi vores bedste for, tøjet kommer fra dyrefrit hjem og at der til tøjvasken er brugt neutralt vaskemiddel. Vi stiller dog INGEN garanti for, om tøjet har været i kontakt med husdyr eller andet vaske/skyllemiddel.

For at skåne miljøet har vi valgt, at vi IKKE vasker tøjet inden salg - med mindre det er højest nødvendigt. I de fleste tilfælde har sælger vasket tøjet inden det bliver solgt til os. Når vi sælger tøjet videre til jer, så vil de fleste alligevel vaske tøjet igen inden brug. Netop derfor har vi valgt at spare den tøjvask.

 


Vi er på de sociale medier

Instagram

Facebook